BİR G.SARAY’LI DİYOR Kİ !


AuVkrcECEAI1bDy

FB kaybederse hepimiz kaybederiz. Fenerbahçe kazanacak, kazanmalı, aksi halde hepimiz kaybederiz.

Fenerbahçe, aslında Galatasaray ve diğer takımlar içinde mücadele ediyor. Çamur, balçık ve sulu zeminlere önce kazıklar çakılır ve daha sonra üzerine binalar inşa edilir. Sular içinde kalan Venedik şehri bu inşaat tekniği ile şimdiki büyüleyici görüntüsüne kavuştu.

Dünyanın tartışmasız en büyük şaheserlerinden birirsi olan, Türk yönetici Şah Cihan tarafından ölen eşinin anısını yaşatmak için tam 22 yılda yaptırılan Hindistan’daki “Tac Mahal” de, kumlu ve balçık bir alanda kazıklama yöntemi ile yapıldı. ‘Meleğin sesine kulak verelim’ Fenerbahçe, işte bu kaygan ve kahpe zeminlere kazıklar çakmaya çalışıyor. Çünkü temel üzerinde yükselemeyiz. Bu bozuk düzen sürerse, yarın başka seçkin kulübümüz de iftiralarla saldırıya uğrayabilir. Gün dayanışma günüdür. Hepimizin içinde bir melek bir de şeytan bulunur.

Meleğin sesine kulak verelim.

Başkan Aziz Yıldırım’ı, ne pahasına olursa olsun, hak ettiği o koltukta oturtmak, başta Fenerbahçeliler olmak üzere, ülkesini seven her Türk vatandaşının birinci vazifesi olmalıdır.

FB’lilere düşen görevler Fenerbahçe Stadyumu’na ismi verilen, Cumhuriyetimizin kurucu atalarından Şükrü Saraçoğlu, Fenerbahçelilik kimliğinin tüm üstün vasıfları üzerinde toplayan müstesna bir şahsiyettir.

Özdemir İnce’nin, bu büyük devlet adamı hakkında Aydınlık gazetesinde yayımlanan seri yazılarını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. Fenerbahçelilere düşen bir görev de, kulübün eski başkanı Şükrü Saraçoğlu’nun adını, isminin önünü ve arkasını, başka kulüplerin yaptığı gibi, ticari markalarla kirletmeden sonsuza kadar yaşatmaktır.

Fenerbahçe’ye yakışacak olan da budur ve böyle bir davranış kulübü daha da büyütecektir. Kendisini büyük olarak gören ama tüm kutsal değerlerini paraya tahvil edenlere verilecek bir başka ders de budur! Koyu bir Galatasaraylı olarak bu gerçekleri dile getirmek içimi acıtıyor. Hani biraz da, “kıskanmıyorum!” desem yalan olur. Ama Cumhuriyet’in bileği bükülmeyen ve güneş gibi ışıldayan bu parlak yıldızından hepimizin öğreneceği o kadar şey var ki! Türk bayrağı ile sarı lacivert renkler ve diğer tüm renklerin coşkuyla, gururla yükseklerde dalgalandığı daha mutlu, daha özgür, daha huzurlu ve daha adaletli bir Türkiye için Fenerbahçe’nin yanındayız.

Sevgili Fenerbahçeliler, yalnız değilsiniz! Türkiye’nin her yerinde sizin için çarpan kalpler var…

kaynak: https://www.wattpad.com/39333677-tu%C4%9Famiral-soner-polat-yazd%C4%B1-bir-galatasarayl%C4%B1

Yorum bırakın